קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן

כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן
כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, חסה מסולסלת, פירורי לחם פאנקו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. כריך אצבע שפמנון מצופה פקאן, שפמנון מצופה פקאן, ו שפמנון מצופה פקאן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי הסיר, ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חתוך את השפמנון לאצבעות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
3
טוחנים דק את הפקאן לפירורים במעבד מזון. הערה של קוק: לא לעבד את האגוזים או שהם יהפכו שמנוני מדי, כמו חמאת אגוז, ולא מתאים לשימוש כמו לחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את פירורי הפקאן לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
מדוד את חלב החמאה במדידה נוזלית של 1 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
הוסף את הביצה והכה היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
יוצקים לתוך צלחת תבשיל 8 ידי 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
מוסיפים את panko, אבקת שום, קאיין, מלח ופלפל, לפי הטעם, לפירורי פקאן בצלחת הקדרה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
9
להקציף יחד כדי לשלב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
תקימו פס ייצור. לדלות שפמנון דרך תערובת החמאה, ואז דרך תערובת הפקאן. ייתכן שיהיה עליך ללחוץ על פקאן לתוך שפמנון לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שפמנוןשפמנון
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
11
מוסיפים את אצבעות השפמנון לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב ופריך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
דַק-דַק-
12
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
מורחים קצת רוטב חרדל דבש על בתוך לחמניות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
14
מוסיפים עגבניות חתוכות, חסה ואצבעות שפמנון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שפמנוןשפמנון
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
15
מגישים וליהנות חם.
16
מערבבים את כל החומרים לקערת ערבוב קטנה. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.