כריך גבינת צ'דר וריבת תאנים בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'דר אומן בגריל & כריך ריבה תאנה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 610 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו צ'דר אמריקאי אומן, שמן זית ריחני, מלח ים קשקשי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, טוסט גבינת צ'דר, ו סטארבקס בייקון & Goudan כריך ארוחת בוקר אומן.
הוראות
מחממים מכבש פניני לפי הוראות היצרן. לחלופין, מחממים מחבת גריל מחורצת או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את הגליל במחצית אופקית.
מורחים כל צד לחתוך של הגליל עם 1 כף של ריבת התאנה, לטפטף את הריבה עם 1 כפית שמן, ואת העונה עם מלח. מסדרים את חתיכות הצ ' דר מקרוב על חצי הגליל התחתון, להיות בטוח כי הגבינה לא לתלות על הצדדים של הגליל. כסה אותו עם החצי רול שנותר, ריבה-צד למטה.
מניחים את הכריך בעיתונות פניני ומבשלים אותו עד רול קלוי וזהוב חום והגבינה היא desirably melty, על 4 דקות, בהתאם לעיתונות. אם באמצעות מחבת גריל חרוש או מחבת, מניחים את הכריך במחבת ומעלה אותו עם מחבת ברזל יצוק או סיר כבד. לבשל עד החלק התחתון קלוי, על 2 דקות. הפוך את הכריך, מעל זה עם מחבת ברזל יצוק שוב, ומבשלים עד שהצד השני קלוי והגבינה מותכת, על 2 דקות יותר.
חותכים את הכריך לשניים ומגישים אותו חם.
החברה הספרדית המפטי עושה ריבת תאנה כי הוא ממותק רק עם דבש פריחת לימון, אשר נותן לו טעם טהור. Prairie Breeze Cheddar היא גבינה מתוקה וטעימה מאיווה, המיוצרת על ידי מילטון קרימרי עם חלב באיכות גבוהה של חוות אמיש שכנות. כל חווה, צ ' דר אומן יהיה תחליף טוב.
Reprinted with permission from Chelsea Market Cookbook: 100 Recipes from New York ' s Premier Indoor Food Hall by Michael Phillips with Rick Rodgers. טקסט זכויות יוצרים © 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P. ; צילום זכויות יוצרים © 2013 jennifer May. Published by Stewart, Tabori & Chang.