כריך הטונה של Dean & Deluca עם גזר, בצל אדום ופטרוזיליה
כריך הטונה של Dean & Deluca עם גזר, בצל אדום, פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 332 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שן שום, לחמניות, חצי לחתוך בתוספת בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו כריך פטרוזיליה, צלפים ולימון טונה, כריך פאן באגנט עם טונה, אנשובי ופטרוזיליה, ו בצל אדום וכריך טונה זית Kalamatan (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הטונה בקערה גדולה. מחית.
מוסיפים את הגזרים, הבצל, הפטרוזיליה, הסלרי והבצל הירוק.
מניחים את המיונז בקערה קטנה.
מוסיף את שן שום כתוש ומיץ לימון.
מוסיפים את תערובת המיונז לטונה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים על לחמניות עם חסה ועגבניה.
The Dean and DeLuca Cookbook by David Rosengarten with Joel Dean and Giorgio DeLuca. זכויות יוצרים © 199