כריך הליבוט מטוגן
כריך הליבוט מטוגן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן זית, קייזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו כריך הליבוט מטוגן, כריך הליבוט בגריל, ו הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף דגים ולייבש לטפוח; להפריש. בצלחת רדודה, מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל לפי הטעם. טובלים כל פילה בתערובת הקמח למעיל.
במחבת, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים את הדגים בשמן החם במשך 2 עד 3 דקות לכל צד או עד הזהב.
בקערה קטנה, להקציף יחד את המיונז, חרדל, שמיר. תניח בצד.
מורחים את מיונז שמיר באופן שווה על הלחמניות.
מניחים פילה דגים על כל גליל העליון עם פרוסות עגבניות ובצל
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.