המתכון קלוי נקניק איטלקי, פלפל, כריך פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר, פלפלים, לחמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, כריך פלפל פטריות קלוי, ו פלפל חריף קלוי אדום ופיצת נקניק איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מדפים לתנור לתנוחות בינוניות ועליונות נמוכות, וחמם מראש ל-500 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים קישורי נקניק ופטריות לתבנית אפייה גדולה, וזורקים עם כף שמן וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מוסיפים פלפלים אדומים, פלפלים ירוקים, בצל, שום ואורגנו לסדין אפייה גדול שני וזורקים עם כף שמן וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מעבירים את שני גליונות האפייה לתנור ומבשלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר תבנית אפייה עם נקניקיות ופטריות. השתמש מדחום בשר כדי לבדוק אם הנקניקיות מבושלות דרך, סביב 60°. הפטריות צריך להיות רך. באמצעות זוג מלקחיים, מערבבים את תערובת הפלפל והבצל. מבשלים עד בצל ופלפלים רכים ומתחילים להשחים, 10 עד 15 דקות יותר. בשלב זה, לעטוף לחמניות איטלקיות בנייר אלומיניום ולהגדיר בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בעוד הפלפלים והבצל לסיים בישול, חם הנותרים שתי כפות במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף קישורי נקניק, חום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
8
כאשר פלפלים ובצל נעשים, בזהירות להסיר פאן מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים תערובת לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את הפטריות המבושלות, בזיליקום טרי וחומץ בלסמי. לזרוק היטב מתבלים עם קמצוץ של מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
10
הסר לחמניות מהתנור ולפתוח. אם לא לחתוך כבר, לחתוך אופקית דרך הגליל, לעצור חצי אינץ ' מהצד השני. טען כל אחד עם נקניק איטלקי, כף נדיבה של תערובת פלפל ובצל. אם אתה צריך יותר חום, להוסיף קצת giardiniera.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)