כריכי וואהו גורמה פראיים עם סלט תרד רום אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי גורמה Wahoo פראי עם סלט תרד אגס רום. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1592 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 97 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמנת, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי סלט עוף בסגנון החווה של גבי גורמה, סלט תפוחי אדמה מעושן, ו אורז בר וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את פילה וואהו, פלפל אדום ובצל אדום לתבנית אפייה.
יוצקים את1 / 4 כוס זית, 2 כפות מיץ לימון ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. זרוק למעיל. בצלחת נפרדת, לשים את האגסים חצוי, בשר בצד למטה, ולהוסיף 1 כוס רום קמצוץ של מלח ופלפל.
בואו שתי תערובות להתבשל במשך 10 דקות.
מוסיף את הפלפל האדום לגריל, מעת לעת הופך כל 5 דקות או עד שכל צד הוא חרוך קלות.
מוסיף את האגסים לגריל, צד בשר למטה. גריל עד הבשר הוא חרוך מעט, על 12 דקות.
מוסיף את הבצל האדום וwahoo לגריל, מרפרף לאחר 3 דקות.
פורסים את הלחם בג ' בטה לחתיכות בגודל כריך ומוסיפים לגריל לטוסט קל.
מערבבים יחד את המיונז, שמנת חמוצה, שום טחון, מיץ לימון ופלפל קאיין בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
במחבת ברזל יצוק, מוסיפים את החמאה, אגוזי מלך, סוכר חום וקורט של מלח ופלפל.
מערבבים כדי מעיל ולתת לשבת על הגריל בחום עקיף.
בקערה קטנה, להקציף יחד את שמן זית, חומץ בלסמי, מיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם.
לאחר הדג מבושל, למשוך את כל החומרים מן הגריל על מגש. חותכים את פלפל ולהסיר את הזרעים וצלעות.
מוסיפים את התרד לקערה בינונית.
פורסים את האגסים ומוסיפים אותם לתרד. למעלה עם אגוזי מלך מסוכרים, 3 אונקיות של גבינת עיזים ומלח ופלפל, לפי הטעם.
טפטוף עם חצי רוטב חומץ בלסמי.
מורחים את גבינת העזים הנותרים בצד אחד של פרוסות ג ' באטה קלויות ואיולי קאיין בחצי השני. להרכיב את הכריכים עם פלפל קלוי פרוס, בצל אדום, אבוקדו וwahoo. סיים עם רק טפטוף של רוטב חומץ בלסמי ומגישים עם סלט תרד.