כריכי חזיר וביסקוויט שוויצרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סודה לשתיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כריכי ביסקוויט ארוחת בוקר, כריכי ביסקוויט ארוחת בוקר, ו כריכי ביסקוויט עם נקניק ורוטב.
הוראות
בקערה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. עם שני סכינים, בלנדר מאפה, או האצבעות שלך, לחתוך או לשפשף חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
עם מזלג, לערבב 3/4 כוס גבינה מגוררת.
יוצקים בחמאה ומערבבים בעדינות עד תערובת מגיע יחד. לגרד על משטח מקומח קל, עם ידיים מקומטות קלות, ללוש בעדינות רק עד הבצק יוצר כדור.
טפיחה בצק לעובי 3/4 אינץ ' אפילו עגול. באמצעות חותך עגול 2 1/2 אינץ ' או כוס יין, לגזור ביסקוויטים. לאסוף שאריות, ללטף שוב, לגזור ביסקוויטים שנותרו; אתה צריך 8 בסך הכל. רווח שווה על תבנית אפייה 10 על 15 אינץ ' חמאה ומפזרים באופן שווה עם שאריות גבינה גרוסה.
אופים בתנור 425 עד ביסקוויטים נפוחים וחומים זהובים, על 15 דקות.
להעביר מתלים תיל להתקרר לחלוטין.
חותכים ביסקוויטים בחצי אופקית.
מורחים צדדים חתוכים עם חרדל דבש (ראה הערות) לפי הטעם. מקפלים פרוסת בשר חזיר על החצי התחתון של כל ביסקוויט, ולאחר מכן להגדיר צמרות במקום.