כריכי מלפפון צלויים
כריכי מלפפון קלויים הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לבנה, שמן זית, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי מלפפון צלויים, כריכי תה מלפפון, ו כריכי מלפפון.
הוראות
מחממים תנור ל 400°. אם באמצעות מלפפונים אנגלית, לפצל לאורכו ולהסיר זרעים (להשאיר זנים אחרים כל). מסדרים מלפפונים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף. (אם משתמשים במלפפונים אנגליים, לסדר בצד לחתוך למטה.)
מברשת עם חמאה מומסת. מלפפונים צלויים עד פריך במכרז, על 15 דקות.
מעבירים מלפפונים לצלחת מרופדת בנייר מגבת; צמרמורת עד הקור.
חותכים מלפפונים יפניים או פרסיים לאורכו במחצית.
לחתוך מלפפון חממה חצי אורך במחצית. חותכים לרוחב לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
להקציף labneh ו-5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. מערבבים מלפפונים פרוסים 1 כף מיץ לימון. Seasonfilling לטעום עם מלח, פלפל, ומיץ לימון יותר, אם תרצה בכך.
מברשת לחתוך צדדים של פוקצ ' ה או לחמניות עם שמן זית; מניחים על תבנית אפייה וטוסט בתנור 400° עד פריך רק משחימים קלות, 3-5 דקות. מחלקים מילוי בין תחתית פוקצ ' ה, מכסים עם צמרות, וחותכים כל אחד ל 4 כריכים (או לחלק מילוי בין לחמניות).