כריכי קישואים קפרזה בגריל
גריל קישואים קפרזה כריכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פלפל, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו כריכי קפרזה בגריל, קממבר קפרזה טוסט גבינה, ו קפרזה קישואים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים קישואים בצלחת רדודה.
להוסיף 2 כפיות שמן ושום; לזרוק מעיל. סדר קישואים במחבת גריל; לבשל 2 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים.
חותכים כל חתיכת קישואים במחצית לרוחב. החזר קישואים לצלחת רדודה.
מברשת חצאים תחתון של לחמניות עם הנותרים 2 כפיות שמן. למעלה באופן שווה עם קישואים, בזיליקום, עגבניות, ומוצרלה.
מברשת לחתוך בצד של צמרות רול עם נוזל שנותר מן המנה רדודה, ומניחים על כריכים.
מחממים את הכריכים במחבת עד חם.