כרישה ופטריות בריות
כרישה ומילוי פטריות בר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם ביצה, פטריות כפתור, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו שומר פטריות בר & כרישה מלית, מלית פטריות וכרישה, ו מלית פטריות וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות מים חמים פורצ ' יני מיובש בקערה קטנה.
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות לעבודה משטח; קוצצים דק.
יוצקים פטריות השריית נוזל לתוך קערה קטנה, משאיר כל משקעים מאחורי, ושמורה.
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
להוסיף פטריות שיטאקה וכפתור; sauté 10 דקות.
להוסיף כרישה ושום; sauté 5 דקות.
מוסיפים יין, קורנית ופטריות פורצ ' יני. לבשל עד כמעט כל היין מתאדה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים תערובת פטריות פורצ ' יני השריית נוזלים בנפרד וצינה. לחמם תערובת פטריות כדי פושר לפני המשך.)
העברת תערובת לקערה גדולה מאוד.
מערבבים לחם לתוך תערובת פטריות. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים בביצה.
מילוי רופף חלל ראשי וחלל הצוואר של טורקיה עם מלית.
הוסף מספיק פטריות השריית נוזל כדי הנותרים מלית להרטיב מעט (1/4 כוס 3/4 כוס, בהתאם לכמות הנותרים מלית). בנדיבות תבנית אפייה חמאה. כפית נותרת מלית לתוך צלחת מוכנה. כיסוי צלחת עם נייר מרופד, בצד החמאה למטה.
אופים מלית בצלחת-לצד טורקיה או בזמן טורקיה נחה — עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף מלית בצלחת.
אופים עד העליון של מלית הוא מעט פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
הוסף מספיק פטריות שמורות השריית נוזל כדי מלית להרטיב (3/4 כוס 1/4 כוסות).
אופים חשופים עד מחומם דרך, כ 40 דקות.
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.