לבקוכן עוגיות
עוגיות Lebkuchen הוא חלב חינם קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז הקרקע, קליפת לימון מסוכרים, שקדים טחונים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו עוגיות זנגביל גרמניות (Lebkuchen), עוגיות שוקולד צ'יפס Lebkuchen, ו חג Lebkuchen (עוגיות תבלינים גרמניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קליפה מסוכרת עם רום ומניחים בצד להשרות. לזרוק אגוזים הקרקע עם תבלינים ואבקת אפייה ולהניח בצד.
מקציפים את הביצים על גבוה עד צהוב חיוור, כארבע דקות.
מוסיפים סוכר ומלח, ומכים על חמש דקות גבוהות יותר.
אם רטוב מאוד (אם כי סביר להניח שלא), לנקז את קליפה מסוכר. באמצעות כף עץ, מקפלים את תערובת קמח האגוזים וקליפות מסוכרות לתוך תערובת הביצה עד הקמח משולב היטב, אבל לא מעל לערבב.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים כפות מעוגלות של התערובת על נייר הקלף, מוודאים שכל עוגייה היא לפחות 2 ס "מ ומשאירים 3-4 ס" מ ביניהם. העוגיות לא להפיץ הרבה באפייה, אז אם אתה מעדיף lebkuchen חלקה לחלוטין ולא craggy אלה, עדיף להחליק אותם ביד בשלב זה. אופציונלי: אם משתמשים ב-back oblaten, יוצרים קובצי cookie ישירות על וופלים, ומוודאים שכל קובץ cookie הוא בערך בגובה 2 ס " מ. שוב, כאשר העוגיות לא מתפשטות באפייה, מכסים את כל הוופל.
אפשר לעוגיות לנוח במשך שעה אחת בטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 150°c / 150°.
אופים עוגיות במשך 15-18 דקות, מחבתות מסתובבות באמצע הדרך, עד העוגיות משחימות קלות, וקפיץ בחזרה למגע. (עדיף אוויר בצד של undercooking קל, כפי שאתה רוצה שהם יהיו לחים והם להתייבש במהירות.)
הסר אותם מהתנור להתקרר מעט על תבנית האפייה לפני העברה למתלה תיל.
חנות lebkuchen במיכל אוויר הדוק בין שכבות של נייר שעווה במקרר. עוגיות ישמרו, בקירור, עד שבועיים.
לקבלת פינוק נוסף, לטבול אותם בשוקולד, או זיגוג אותם עם ציפוי סוכר דק.