לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: חומוס Sauté עם רוטב יוגורט יווני, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו מבשלים את הספר: גונדי, עוף וחומוס כופתאות במרק.
הוראות
להפריד את גבעולי chard מן העלים. חסמו את הגבעולים בהרבה מים רותחים מומלחים במשך 3 דקות.
מוסיפים את העלים וממשיכים לבשל במשך 2 דקות, ואז לנקז הכל. לרענן תחת מים זורמים קרים לסחוט יבש, ואז לקצוץ בערך.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד.
מוסיפים את הגזר ואת זרעי קימל ואת sauté במשך 5 דקות על חום בינוני.
הוסף את chard ו חומוס ולהמשיך לבשל במשך 6 דקות. עכשיו מוסיפים את השום, עשבי תיבול, מיץ לימון וקצת מלח ופלפל.
הסר מהחום להתקרר קצת. לטעום ולהתאים את התיבול.
כדי לשרת, מערבבים יחד את היוגורט, שמן זית וקצת מלח ופלפל. ערימת הירקות על מנות הגשה והכפית את היוגורט על גבי.
מפזרים פלפל טחון טרי וטפטוף על יותר שמן זית.