לבשל את הספר: טונה ענקית או טרטר סלמון
לבשל את הספר: טונן ענק או טרטר סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמיר, פילה סלמון, עלים אנדיב קרוטונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ענק פריך וקרם שעועית לבנה עם ירקות, מבשלים את הספר: טרטן טונה, ו לבשל את הספר: ג'רזי חוף טונה Sub.
הוראות
מפזרים את המלפפון עם מלח ולתת לו לשבת במשך 15 דקות בזמן שאתה מכין את שאר החומרים. לשטוף ולנקז על מגבות נייר.
בקערה בינונית, בעדינות לזרוק את המלפפון, דגים, בצל, ושמיר עם מיץ לימון ושמן זית. העונה עם כ 1/2 כפית מלח וקמצוץ של קאיין. לטעום ולהתאים תבלינים. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מגישים על חסה או עלים חיים, עם קרוטונים קלויים.
הערה: אם אתה מודאג לאכול דגים גולמיים בגלל טפילים, להשתמש בדגים קפואים. הקפאה הורגת את הטפילים; שפים רבים של סושי משתמשים בדגים שהוקפאו בעבר מסיבה זו.