לבשל את הספר: סלט פארו החורף
לבשל את הספר: סלט פארו החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 603 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, פלפל, פארו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט פארו החורף, מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ו סלט פארו חורף.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המים, פארו, ומלח. מביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים, חשוף, במשך 25 דקות, או עד רך.
בינתיים, מחממים את התנור ל 121°.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה קטנה וקונים אותם בתנור עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות.
מסננים את פארו ולהפיץ אותו על מגש נייר-מגבת מצופה להתייבש, 10 דקות.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב את פארו, שקדים קלויים, שום קלוי יין, זרעי רימון, פטרוזיליה, תפוחים סחוטים, ומוצרלה. לזרוק לשלב.
לטאטא את שמן הזית ואת החומץ יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת פארו, מתבלים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי, וזורקים היטב לשלב. הסלט יכול להתבצע שעות מראש ומקורר.
20 שיני שום (2 ראשים), unpeeled
מניחים את שיני השום על ריבוע של רדיד אלומיניום.
לטפטף את הדבש על השום, ולאחר מכן להוסיף את התזה של יין.
לעטוף את השום באופן רופף בנייר ואופים במשך 1 שעה, או עד שיני רך וחמאה. לסחוט את השום מקליפות לפני ההגשה. אם עושים את השום מראש, לשמור על עורות על עד מוכן לשימוש.