קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

לבשל את הספר: עדשים ברביקיו

לבשל את הספר: עדשים ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עדשים ברביקיו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 409 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, בצל, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 101 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות, ו מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העדשים, 4 כוסות מים, ואת כל (קלופים) ציפורן של שום בסיר או בתנור הולנדי, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 30 עד 35 דקות, עד העדשים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. לקראת סוף הבישול, מוסיפים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים את העדשים, שומרים 1/2 כוס מי הבישול, ומשליכים את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עדשיםעדשים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
לשטוף ולייבש את הסיר השתמשת כדי לבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיף את הבצל ואת השום טחון, ו sauté עד רך משחי קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את בטטה ומבשלים עד מתרכך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
7
מערבבים את קאיין ואת הג ' ינג ' ר. לאחר מכן להוסיף את הקטשופ, חרדל, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, אם שימוש, ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את העדשים ואת מי הבישול השמורים לסיר. מבשלים עד שהרוטב מכסה את העדשים והתערובת כבר לא רכה. טעם לאיזון טעמים, הוספת סוכר חום יותר או חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עדשיםעדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר