קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

לבשל את הספר: צלעות מדינה עם רוטב הויסין

לבשל את הספר: צלעות מדינה עם רוטב הויסין
לבשל את הספר: צלעות מדינה עם רוטב הויסין הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, רוטב דגים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ו לבשל את הספר: אדום יין צלוי צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את רוטב הויסין, רוטב דגים, וסוכר עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. מערבבים את השום וג ' ינג ' ר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
רוטב דגיםרוטב דגים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הצלעות ואת המרינדה בשקית פלסטיק גלון resealable. לסחוט את האוויר, לאטום את התיק. מחזיק בקצוות, לנער את התיק כדי לצפות את החתיכות באופן שווה עם המרינדה. מקררים למשך 4 עד 6 שעות, הופכים את התיק כל 30 דקות בערך כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הכן אש חמה בגריל פחם, או מחממים מראש גריל גז ל 260°. גריל הצלעות, הפיכת החלקים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד פריך ומבושל דרך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מעביר צלעות לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)