לזניה דרום-מערבית.
לזניה דרום-מערבית דורשת בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 730 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'ילי, אטריות לזניה לא מבושלות, פלפלים חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו לזניה דרום-מערבית., לזניה דרום-מערבית., ו כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העגבניות, צ ' ילי ירוק, jalapenos, בצל, שום, כוסברה, וכמון בסיר גדול. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבצל רך, על 45 עד 60 דקות.
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בצ ' וריסו. מבשלים ומערבבים עד שהצ ' וריסו מתפורר, ומשחימים באופן שווה.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מערבבים יחד את גבינת ריקוטה וביצים. תניח בצד.
כדי להרכיב, להפיץ 1/3 של רוטב עגבניות בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים את הנקניק על רוטב העגבניות.
יוצקים 1/2 מהרוטב הנותר על הנקניק ומפזרים 1/2 מהגבינה הגרוסה על גבי הרוטב. מסדרים שכבה של אטריות לאורך הגבינה.
מורחים את תערובת גבינת הריקוטה על האטריות ומניחים שכבה נוספת של אטריות על הריקוטה. למעלה עם רוטב העגבניות שנותר וגבינה מגורסת. מכסים בנייר כסף: כדי למנוע דבק, או לרסס בנייר כסף עם תרסיס בישול, או לוודא את נייר הכסף לא לגעת בגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר נייר כסף, ואופים עד העליון הוא השחמה, על 15 עד 30 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo