קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

לזניה עוף פטריות זול

לזניה עוף פטריות זול
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה שעועית שחורה גביני, לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, ו לזניה פטריות בר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מבשלים פטריות, שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בשמן ו 1 כף חמאה ב סיר כבד 4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מתרככים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים יין ומבשלים במהירות 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
העברת תערובת פטריות לקערה גדולה ומערבבים עוף. (לשים בצד סיר.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להביא חלב לבישול חשוף בסיר בינוני. ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה ב 4 ליטר סיר על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים קמח ומבשלים רביכה, מטאטא כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים חלב חם בזרם איטי, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים טימין, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מחום ושמור 1 כוס רוטב. מערבבים פרמזן לרוטב שנותר במחבת, ולאחר מכן מערבבים לתוך מילוי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים חצי רוטב רגיל שמורות לתבנית אפייה, מתפשטים באופן שווה לתחתית המעיל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
הוסף 3 גיליונות לזניה, חופפים מעט, ושליש ממילוי פטריות, מתפשט באופן שווה, ואז מפזרים רבע מגרוייר מעל. חזור 2 פעמים. למעלה עם 3 גיליונות לזניה הנותרים ורוטב רגיל שנותר, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
GruyereGruyere
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מפזרים עם נותר Gruyère.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
13
מכסים בנייר כסף, tenting מעט כדי למנוע רדיד מלגעת העליון של לזניה אבל איטום מסביב לקצה, ואופים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
הסר רדיד ואופים עד גבינה זהובה, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
תן לזניה לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.