לחם בטטה, ריקוטה ואורוגולה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ארוגולה, בצק פיצה, ריקוטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו בטטה, ריקוטה, וarugula Flatbread, סקווש קלוי ולחם שטוח בטטה, ו חומוס בטטה עם עוגת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
אופים במשך 5 דקות ישירות על אבן האפייה או על תבנית אפייה. לסובב את לחם הפנים, ואז לאפות עוד 4 עד 5 דקות, עד הקצוות של הלחם הם זהב עמוק תפוחי אדמה מתוקים רכים.
מפזרים את הגבינה על גבי ואופים לעוד אחד minute.As ברגע שאתה לוקח את לחם הפנים מהתנור, לפזר את ארוגולה מעל.
תן לזה לעמוד כמה דקות לפני חיתוך כך ארוגולה wilts קצת. חותכים ומגישים גם חם או טמפרטורת החדר.מתכון זה פורסם במקור ביולי 2011.