קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לחם בייקון

לחם בייקון
לחם בייקון לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת צ'דר, עוגיות חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: מייל לחם בייקון ובצל פריך גבוה-מכונת לחם, אפיית לחם: לחם עגבניות, גבינה ובייקון, ו לחם בייקון צ'דר-מכונת לחם.

הוראות

1
במחבת קטנה מטגנים בצל ופלפל ירוק בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
חותכים כל ביסקוויט לרבעים. בקערה גדולה זורקים בעדינות תערובת בצל, ביסקוויטים, בייקון, חמאה וגבינה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מעבירים ל-10 אינץ ' משומן. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. הפוך מיד לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
מגישים חם. מקררים שאריות.