לחם בננה מעורבב עם אגוזי לוז משוקולד
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם בננה מעורבב עם אגוזי לוז שוקולד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם בננה, שוקולד, עוגת גבינה מעורבבת., לחם בננה עם אגוזי לוז, ו לחם בננה עם אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 9×5 אינץ כיכר פאן עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים בננות, יוגורט וניל; לנצח עד מעורבב.
להוסיף תערובת קמח; להכות במהירות נמוכה רק עד הקמח משולב (לא overmix).
אגוזי לוז כף להתפשט לתוך קערה למיקרוגל בינונית. מיקרוגל נחשף על גבוה על 15 שניות או עד שהתרכך. מערבבים בכוס 1 של הבלילה לחם בננה עד מעורבב היטב. כפית 1/3 של הבלילה לחם בננה רגיל לתוך מחבת כיכר, העליון עם חצי הבלילה אגוזי לוז; לחזור על שכבות המסתיימות עם בלילת לחם בננה רגיל על גבי. הכנס סכין לבלילה, וסיבוב מעט.
אופים 60 עד 70 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. לאחר 45 דקות, לבדוק העליון של לחם עבור בראונינג. אם זה בראונינג מהר מדי, לכסות בקלילות עם רדיד למשך שארית זמן לאפות. מגניב 15 דקות במחבת; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי.