לחם הל
לחם הל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 73 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמרים, קמח לחם, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם הל, Kumquat-לחם תה הל, ו אפרסק-הל לחם מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים לתוך מכונת לחם בסדר הנכון עבור המכונה שלך. השתמש במחזור הבצק.
בסוף מחזור הבצק, להסיר את הבצק מהמכונה.
מניחים על לוח מקומח קלות, ולתת לו לנוח, מכוסה, במשך כ -10 דקות.
בצורת בצק לתוך כיכר, ומניחים אותו במחבת לחם משומנת 9 x 5 אינץ'. כיסוי, ולתת לעלות במשך 45 דקות.
ממש לפני האפייה, מברשת את החלק העליון של הבצק עם קצת חלב, לחתוך קו במורד המרכז.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות.
הסר מהמחבת, וקריר על מתלה חוט.