לחם פוקצ'ה
לחם פוקצ'ה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2023 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מוצרלה, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה, ו לחם פוקצ'ה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, מלח, סוכר, שמרים, אבקת שום, אורגנו, טימין, בזיליקום ופלפל שחור.
כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). אגרוף בצק למטה; מניחים על תבנית אפייה משומנת. טפיחה לתוך מלבן עבה 1/2 אינץ'.
מפזרים גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד חום זהוב.