קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות69
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פוקצ'ה

לחם פוקצ'ה
לחם פוקצ'ה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2023 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מוצרלה, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה, ו לחם פוקצ'ה.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, מלח, סוכר, שמרים, אבקת שום, אורגנו, טימין, בזיליקום ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מערבבים בשמן צמחי ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). אגרוף בצק למטה; מניחים על תבנית אפייה משומנת. טפיחה לתוך מלבן עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מברשת למעלה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
מפזרים גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מגישים חמים.