קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם צמת גבינת לימון

לחם צמת גבינת לימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צמת ארוחת בוקר מלחם לימון , צמת לחם פטל וצמת לחם חג .

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, הביצים, המלח ו-2 כוסות הקמח; מקציפים במהירות נמוכה במשך 3 דקות. מערבבים מספיק מהקמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים טורפים בקערה קטנה את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אוורירית; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לגלגל לתוך 14 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מורחים את המילוי באמצע שליש המלבן. בכל צד ארוך, חתוך רצועות ברוחב 1 אינץ', 3 אינץ'. לתוך המרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קצה חותם. מכסים ומניחים לתפיחה של 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
שלבו סוכר קונדיטורים, וניל וחלב מספיק כדי להשיג עקביות מטפטפת; לטפטף על לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס