לחם צרפתי עם זיתים קלמטה ותימין
המתכון לחם צרפתי עם זיתים Kalamatan ו טימין יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 270 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: זיתים של הרבד קלמאטן, פירה גזר עם זיתים Kalamatan, ו מתכון Farro עם זיתים Kalamatan.
הוראות
להביא חלב להתבשל בסיר קטן.
מוסיפים חמאה וסוכר; מערבבים עד שהחמאה נמסה.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה.
מוסיפים 1 כוס מים בטמפרטורת החדר ותערובת קרירה עד פושרת (85°F עד 35°), כ 10 דקות.
מוסיפים שמרים; מערבבים כדי להתמזג. מערבבים זיתים, קורנית ומלח.
מוסיפים 1 קמח כוס. באמצעות כף עץ, מערבבים עד הקמח משולב.
מוסיפים 3 כוסות קמח, 1 כוס בכל פעם, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב לאחר כל תוספת. במידת הצורך, להוסיף עד 1/2 כוס יותר קמח עד הבצק הוא חלק ומתחיל להתרחק מצדדים של קערה. שמן קערה גדולה.
תנו לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהוא הוכפל בנפח, כ -45 דקות (לא להקיש את הבצק).
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 500°f. שמן אפייה גדולה. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין (כדי למנוע דפלציה, לא אגרוף למטה בצק ולא ללוש בצק). מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים. טופס בעדינות (לא ללוש) כל חתיכה לתוך באגט 15 אינץ 'ארוך על ידי 2 1/4 כדי 2 1/2 אינץ' רחב (הבצק לא יהיה חלק).
להעביר baguettes גיליון אפייה מוכן, מרווחים באופן שווה זה מזה. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד מעט נפוח, כ -30 דקות לבצק בקירור ו -15 דקות לבצק בטמפרטורת החדר.
מברשת העליון של כל כיכר בקלילות עם ביצה לבן. בנדיבות לרסס בתוך תנור עם מים (כ 8 תרסיסים); מיד במקום כיכרות בתנור.
אופים 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 204° ולהמשיך לאפות עד כיכרות הם זהב עמוק קול חלול כאשר טפח, כ 35 דקות. מגניב על המדף.