לחם קוף דביק
לחם קוף דביק הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חומץ תפוחים תפוחים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו לחם קוף לחמניה כתומה דביקה, לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, ו לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, כ 8 דקות; להפריש.
ממיסים 1 חמאה מקל בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר החום ושמנת כבדה; מרתיחים עד מעט מעובה, כ 4 דקות. מערבבים את וניל, חומץ, רום, מלח ואת פקאן קלוי.
יוצקים את כל אבל 1/2 כוס תערובת פקאן לתוך 8 אינץ 'עגול, מחבת עוגה עמוקה 3 אינץ'. להכניס למקרר עד כמעט להגדיר, כ -15 דקות. מניחים את תערובת הפקאן הנותרת בצד בטמפרטורת החדר.
שים את חמאת מקל 1/2 הנותרים בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל עד מותך.
שים את הסוכר המגורען בקערה אחרת. צבטו את כף הבצק והתגלגלו לכדורים בגודל 1 אינץ'. טובלים את הכדורים בחמאה המומסת, נותנים לעודף לטפטף, ואז מתגלגלים בסוכר המגורען; מסדרים במחבת העוגה מוכנה ב 2 שכבות, משאירים קצת מקום בין הכדורים.
תן לעלות, חשוף, במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים את הלחם עד חום מנופח וזהוב (מדחום מוכנס למרכז צריך לרשום 175 מעלות F), כ 55 דקות; אוהל עם רדיד אלומיניום אם החלק העליון הוא מקבל כהה מדי.
מוציאים את הלחם מהתנור ומפיצים את תערובת הפקאן השמורה 1/2 כוס על גבי.
להעביר מתלה ולתת מגניב 10 דקות במחבת, ואז להתהפך על צלחת. משוך את חתיכות לשרת.
חם 1/2 כוס מים ואת החלב בסיר מעל חום נמוך עד מדחום רושם 100 מעלות F עד 110 מעלות F.
הסר מהחום ומפזרים את השמרים על גבי, ואז מפזרים קמצוץ של הסוכר; להפריש, ללא הפרעה, עד קצף, על 5 דקות.
לטאטא את החמאה המומסת, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים עד בשילוב. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, את הסוכר שנותר, מלח ואגוז מוסקט. הפוך היטב במרכז, ולאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ לעשות בצק עבה מעט דביק. הפוך על משטח משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מברשת קערה גדולה עם חמאה.
מוסיפים את הבצק, הופכים את המעיל בקלילות עם החמאה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה בטמפרטורת החדר עד שהבצק יוכפל בגודל, בערך 1 שעה, 15 דקות.
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; מחדש טופס לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו ישירות על פני השטח של הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.