לחם קישואים מחיטה מלאה דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 2004 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, סודה לשתייה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחם קישואים מחיטה מלאה, 100% לחם קישואים מחיטה מלאה, ו 100% לחם קישואים מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שלושה מחבתות כיכר 8x4 אינץ ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, דבש, סוכר חום, שמן וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
וניל
דבש
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מערבבים את קמח החיטה המלא, קמח לכל מטרה, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך החומרים הרטובים עד לחלח. מערבבים בעדינות את הקישואים והאגוזים עד מופץ באופן שווה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
קינמון
קישואים
אגוזי מלך
מלח
4
אופים במשך 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס לתוך הכתר יוצא נקי. מגניב במחבת עד מגניב מספיק כדי לגעת, ואז להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לעטוף בניילון נצמד או לאחסן בשקית ניילון כאשר מגניב.