לחם שיבולת שועל קלוי
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם שיבולת שועל קלוי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 174 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמרים, חלב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל, שיבולת שועל קוקוס קלויה, ו עוגיות שיבולת שועל קלויות.
הוראות
בקערה שלבו 1 כוס קמח, סוכר, שמרים ומלח; מערבבים היטב. בסיר קטן מחממים מים, חלב, מולסה וחמאה עד שמדחום קורא 120 -130 -130 (חמאה לא צריכה להמיס).
מוסיפים לתערובת השמרים; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות.
מוסיפים ביצה, שיבולת שועל ו -2 כוסות קמח; מקציפים גבוה במשך 2 דקות. מערבבים פנימה אגוזים ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות. אגרוף בצק למטה. מעצבים לשתי כיכרות עגולות; מניחים על ניירות אפייה משומנים. עם סכין חדה, לחתוך ארבעה חתכים מקבילים על גבי כל כיכר. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 375 זוגות 20-30 דקות או עד להזהבה.
הסר מהמחבתות; מגניב על מתלים תיל.