קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל קלוי

לחם שיבולת שועל קלוי
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם שיבולת שועל קלוי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 174 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמרים, חלב, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל, שיבולת שועל קוקוס קלויה, ו עוגיות שיבולת שועל קלויות.

הוראות

1
בקערה שלבו 1 כוס קמח, סוכר, שמרים ומלח; מערבבים היטב. בסיר קטן מחממים מים, חלב, מולסה וחמאה עד שמדחום קורא 120 -130 -130 (חמאה לא צריכה להמיס).
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים לתערובת השמרים; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים ביצה, שיבולת שועל ו -2 כוסות קמח; מקציפים גבוה במשך 2 דקות. מערבבים פנימה אגוזים ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות. אגרוף בצק למטה. מעצבים לשתי כיכרות עגולות; מניחים על ניירות אפייה משומנים. עם סכין חדה, לחתוך ארבעה חתכים מקבילים על גבי כל כיכר. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אופים בחום של 375 זוגות 20-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מהמחבתות; מגניב על מתלים תיל.