לחם תירס זבל טריילר
אם יש לך חלב, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו "חזירים בשמיכה בפארק הקרוואנים", מרק אשפה, ו "בר הצדפות של ווילי ג'י" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פלפל ירוק, בצל וסלרי בשמן חם עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות. מערבבים חתיכות נקניקיה ומבשלים ומערבבים עד נקניקיות מתחילים חום, 6 דקות יותר. מערבבים את הצ ' ילי ומחממים את התערובת ביסודיות.
הכה תערובת לחם תירס, ביצה, וחלב בקערה עם כפית עד הבלילה הוא רק רטוב, ולהפיץ חצי הבלילה לחם תירס לתוך צלחת אפייה מוכנה. הבלילה העליונה עם תערובת הנקניקיות; להפיץ מחצית הנותרים של בלילת לחם תירס מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע ציפוי לחם תירס הוא חום זהוב, על 25 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5