לחם תירס זוקיני
צריך לחם צמחוני? לחם תירס זוקיני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח תירס לטחון בינוני, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם תירס זוקיני, לחם תירס זוקיני, ו פנקייק לחם תירס עם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה באמצע התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה 9x5x3 " מחבת כיכר.
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. המשך לבשל עד מוצקי חמאה בתחתית מחבת להפוך חום זהוב, על 3 דקות. לגרד חמאה לקערה בינונית. להניח בצד ולתת מגניב.
לקצץ קצוות קישואים. פרוסה דקה חמש 1/8 " סיבובים מקצה 1 של קישואים ושמורה לקישוט. גרגר גס שנותר קישואים.
מוסיפים לקערה עם תערובת חמאה ומערבבים עד מעורבב היטב.
מנפים את שני הקמחים, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה לקערה גדולה.
להוסיף תערובת קישואים; לקפל רק כדי להתמזג (תערובת תהיה עבה מאוד).
העברת הבלילה למחבת מוכנה העליון חלק.
מניחים פרוסות קישואים שמורות על גבי מרכז הבלילה למטה בשכבה אחת.
אופים לחם עד הזהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 55-65 דקות.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות.
הסר מן המחבת; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.