לחמניות חמאה-שיבולת שועל
אם יש לכם מרגרינה, שמרים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}, לחמניות חמאה, ו לחמניות מחבת חלב חמאה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד היטב מעורבב.
ממיסים שמרים 1 1/2 כפיות סוכר במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים תערובת שיבולת שועל, 1 3/4 כוסות קמח, חלב חמאה, מרגרינה ומלח לתערובת שמרים, ערבוב כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. (הבצק יהיה מעט דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לעצב כל כדור.
מניחים כדורים במחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
שלב 1 כף מים ביצה לבן; מברשת על הבצק.
מפזרים בצק עם 1 כף שיבולת שועל.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.