לחמניות כרוב סופר קלות
המתכון סופר קל לחמניות כרוב פולניות ניתן להכין תוך שעה ו-30 דקות בערך . מתאים ל-15 ומחירו 78 סנט למנה מנות. למנה זו יש 149 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes דורש אורז, מים, עוף טחון ושום. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 52% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות כרוב פולניות (גולומקי) , גולאבקי (לחמניות כרוב פולניות) ולחמניות כרוב פולניות ממולאות (גולאבקי / גולומקי / גולומקי) .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13.
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. מניחים לאורז להתקרר מעט.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים.
מוציאים את הליבה מהכרוב, ומניחים כרוב במים הרותחים.
מסירים את העלים החיצוניים כשהם מתרככים. הניחו עלים בצד.
מחממים חמאה במחבת על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שהוא מתרכך ושקוף, כ-5 דקות. מערבבים בקערה את הבצל המבושל, העוף הטחון, האורז המבושל, הביצים, השום, המלח, הפלפל והמיורן.
מניחים כ-1/4 כוס מתערובת הבשר במרכז כל עלה כרוב.
מגלגלים עלה ותוחבים את הקצוות פנימה כדי לסגור את המילוי. מהדקים כל גליל בקיסם במידת הצורך.
מניחים לחמניות בתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים רוטב עגבניות על הלחמניות.
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש עד שהבשר בלחמניות כבר לא ורוד, 45 עד 60 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז התבשיל צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!