קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני)

לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני)
צריך מתאבן טבעוני? לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 81 גרם של שומן, וסך הכל 992 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 296 אוהדים. אם יש לכם סוכר, סודה קרה כקרח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מתכונים דומים: מיונז מיסו-אגבה (טבעוני), לחמניות מאודות עם דייקון ומבושל, נבטי שעועית כבושים, ומיונז חריף (טבעוני), ו פטריות צדפות המלך וסרטנים על אורז.

הוראות

1
מערבבים רוטב סויה, סאקה, סוכר, מירין, ו 1 כוס מים בסיר בינוני ו whisk עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הוסף פטריות צדפה המלך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות חצוצרה המלךפטריות חצוצרה המלך
3
מניחים מגבת נייר נקייה וללא מוך או מגבת מטבח ישירות על פני הנוזל, לחיצה למטה עד שהוא רווי לחלוטין ושומר על הפטריות שקועות חלקית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית כדי לשמור על רתיחה חשופה. מבשלים עד הפטריות רכות לחלוטין (בודק עוגה או סכין חיתוך מוכנס צריך לפגוש התנגדות קטנה כפי שהוא עובר), על 30 דקות, מרפרף פטריות פעם באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הסר פטריות מנוזל ויבש בזהירות עם מגבות נייר. להחזיר את הנוזלים שנותרו לרתיחה בעדינות על חום בינוני ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס, על 10 דקות. להפריש להתקרר. כאשר פטריות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל אחד 12 דיסקים על 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
שמן חום בווק גדול, סיר, או טיגון עמוק ל 177° ולהתאים להבה כדי לשמור על טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מערבבים קורנפלור וקמח בקערה גדולה ומערבבים עם מקלות אכילה עד בשילוב גס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים סודה ומערבבים במהירות רבה עם מקלות אכילה תוך כדי טלטול קערה. אל overmix-צריך להיות הרבה גושים ובועות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים פטריות פרוסות לקערה והופכים למעיל. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להרים פטריות, לאפשר הבלילה עודף לטפטף, ואז לאט לאט נמוך לתוך שמן חם. חזור עד שכל הפטריות בשמן. לבשל פטריות, להסעיר שמן ולהפוך פטריות מדי פעם עם עכביש רשת תיל או מקלות אכילה ארוכים עד חום זהוב חיוור פריך לחלוטין, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מניחים לחמניות מאודות על צלחת ומכסים במגבת נייר לחה. מיקרוגל על כוח גבוה עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
11
מורחים מיונז מיסו בכל לחמניה מאודה, ולאחר מכן מוסיפים חסה מגורדת, שתי פרוסות פטריות מטוגנות, טפטוף של נוזל מבעבע מופחת, בצל ירוק פרוס, עלי כוסברה. סגור כריכים ומגישים עם מיונז מיסו נוסף בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מיסומיסו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את שמורת מורגנזון שאנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.