קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות קינמון הדלעת של Kelsandra

לחמניות קינמון הדלעת של Kelsandra
לחמניות קינמון הדלעת של Kelsandra עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 478 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, התאדה חלב, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת, וידוי # 136: לא יכולתי להתאפק ... דלעת ספייס לחמניות קינמון עם קינמון גבינת שמנת קינמון טפטוף, ו לחמניות קינמון דלעת.

הוראות

1
יוצקים את המים החמים לתוך קערת ערבוב גדולה, ומפזרים שמרים על המים. אפשר לעמוד עד השמרים מתחילים ליצור קצף שמנת, 5 עד 10 דקות. מערבבים בחלב מתאדה, סוכר לבן, דלעת, שמן זית וביצה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מערבבים עד משולב היטב.
3
מערבבים ב 2 כפיות של תבלין פשטידת דלעת, ולאחר מכן מוסיפים כ 5 כוסות קמח, או לפי הצורך כדי להפוך את הבצק נוקשה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. הבצק יהיה מעט דביק. טופס את הבצק לתוך כדור, במקום לתוך קערה משומנת, לכסות עם מטלית, ולתת לעלות במקום חם במשך כ 45 דקות. (הבצק יעלה, אבל זה לא יכפיל.)
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אגרוף למטה את הבצק, ולגלגל אותו לצורה מלבנית על משטח עבודה משוריין עד שהוא מודד על רוחב 18 אינץ 'ו 26 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מברשת את הבצק עם 1/4 כוס חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מערבבים את הסוכר החום עם 2 כפות של תבלין פשטידת דלעת בקערה קטנה, ומפזרים את התערובת באופן שווה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
כָּתֵףכָּתֵף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגלגלים את הבצק בדרך הארוכה, צובטים את התפר נסגר, ואז חותכים את הבצק ל -12 חתיכות בגודל שווה עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
להניח את הלחמניות לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב קל, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בעוד לחמניות אפייה, לערבב תמצית וניל, גבינת שמנת, 2 כפות של חמאה מומסת, סוכר של ממתקים, וחלב יחד כדי להפוך זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
מורחים את הזיגוג על הלחמניות ברגע שהם יוצאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך1ביצה, הוכהביצה, הוכה142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורךקמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100 מעלות F / 38 מעלות C)מים חמים (100 מעלות F / 38 מעלות C)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן