לימון ואורגנו-שפשף Paillards עוף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפת לימון, חצאי חזה עוף, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו עוף Paillards עם רוטב לימון חמאה, אורגנו-כוסברה-שפשף טורקיה, ו אורגנו-עוף בלימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף, ו פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרכך בשר
מערוך
3
מערבבים קליפת לימון ו 6 מרכיבים הבאים (דרך שום טחון); לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של עוף.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
קליפת לימון
עוף שלם
לשפשף תיבול יבש
4
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל 3 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
הסר מהחום. לסחוט 1 טריז לימון באופן שווה על כל חצי חזה עוף.