לימון & דבש במרינדה מאהי-מהי W / זיגוג
לימון & דבש במרינדה Mahi-mahi W / זיגוג נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה מהי מהי, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לימון & דבש במרינדה מאהי-מהי W / זיגוג, שיפודי מהי-מהי עם בשר חזיר, אננס וג'ינג'ר-סויה זיגוג, ו מאהי מאי עם זיגוג סויה חום סוכר.
הוראות
פרפר לחתוך את פילה mahi-mahi כך שהם לא יותר מ 1/3 ל 1/2 אינץ '(80 ל 125 מ " מ) thick.In קערה קטנה משלבת את חומץ היין האדום, דבש, שום ורוטב הויסין. מערבבים עד אחיד.
מניחים את שניהם דגים ורוטב בשקית גדולה לרבד במקרר במשך לא יותר מ -20 דקות, הקפד לצפות את הפילה באופן שווה. * השריה במשך יותר מ -20 דקות תתחיל לשבור את החלבונים בדגים. תאמין לי, אתה רוצה להימנע מזה.כאשר הפילה נעשה marinating להסיר אותם מהתיק ולהניח אותם בצד לעת עתה. שמור את המרינדה בשקית או קערה קטנה, תוכל להשתמש בו מאוחר יותר.
מחממים מחבת בגודל בינוני או ווק על חום בינוני גבוה במשך 30 שניות (או עד טיפת מים תרתיח מיד כאשר מוסיפים למחבת).
מוסיף את שמן הזית ומעייל את המחבת evenly.As ברגע שהמחבת תהיה חמה ומצופה, תוסיף את הפילה. ואז מפזרים חצי מלח, פלפל שחור, ואבקת ג ' ינג ' ר על פילה, הקפד לכסות כמה שיותר בשר ככל האפשר.
תן את פילה לבשל ללא הפרעה במשך כ 30 שניות או עד שאתה מבחין את הקצוות של הבשר מתחיל להלבין.מבשלים את הפילה עד הצדדים התחתונים שלהם להתחיל קרמל ולהפוך צבע זהוב בהיר (1-2 דקות); להעיף.
מפזרים את שאר המלח, הפלפל השחור ואבקת הג ' ינג ' ר על הפילה וממשיכים לבשל עד שכל צד הוא זהוב וכל פתיתי פילה (2-4 דקות, תלוי בעובי).
הסר את הפילה לצלחת הגשה ולכסות.
מוסיפים את המרינדה השמורה למחבת ומבשלים על חום נמוך עד זיגוג וכתוצאה מכך הופך חום זהוב בהיר (1-3 דקות). * הקפד לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי להוסיף את טפטוף פילה לזיגוג.כפית זיגוג על כל פילה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.