קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

לינגוויני עם חסילונים.

לינגוויני עם חסילונים.
לינגוויני עם חסילונים עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 4061 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פתיתי פלפל, שמן זית, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו חסילונים עם לינגוויני, לינגוויני עם חסילונים., ו לינגוויני עם חסילונים. (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטפטף קצת שמן בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, להוסיף 1 כף מלח ולינגוויני, ולבשל במשך 7 עד 10 דקות, או על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בינתיים, במחבת גדולה אחרת (12 אינץ'), תחתית כבדה, להמיס את החמאה ושמן זית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
תוסיף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
לטגן במשך 1 דקות. היזהר, השום שורף בקלות!
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מוסיפים את השרימפס, 1 1/2 כפיות מלח, והפלפל והטחון עד שהחסילון הפך לורוד, בערך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
מלחמלח
7
הסר מהחום, להוסיף את הפטרוזיליה, גרידת לימון, מיץ לימון, פרוסות לימון, פתיתי פלפל אדום. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
לימוןלימון
8
כאשר הפסטה נעשית, לנקז את לינגוויני מבושל ולאחר מכן להחזיר אותו בסיר. מיד להוסיף שרימפס ורוטב, לזרוק היטב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני מבושללינגוויני מבושל
שרימפסשרימפס
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו