לינגוויני מאכלי ים קרמי לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 33 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 428 קלוריות . תמורת $3.1 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 4. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך בצל, מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לינגווין פירות ים , לינגוויני פירות ים ולינגווין עם מאכלי ים מעורבים .
הוראות
1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת טפלון גדולה מטגנים בצל ושום בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את השרימפס, הצדפות והיין או המרק. מבשלים, ללא מכסה, במשך 3-5 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים את תערובת החלב ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל.