קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג

ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג
ללא גלוטן ולימון ללא סוכר ולחמניות פרג עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, תמצית vanillan, תמצית סטיביאן ב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס פרג לימון - ללא גלוטן, ללא גלוטן לימון פרג מאפינס, ו ללא גלוטן לימון פרג מאפינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום 2 מדפים תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 177° (177°C). קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון או ערפל קל אותם עם שמן ריסוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, לשלב את קמח שקדים, Splenda, אבקת אפייה, מלח, פרג זרעים להקציף עד מעורב היטב. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, מיץ לימון, חמאה, גרידת לימון, וניל, סטיביה נוזלית יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
סטיביה נוזליתסטיביה נוזלית
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
SplendaSplenda
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק שיחזיק את צורתו כאשר ירד מכף
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
זרוק את הבלילה על המחבתות מוכנות, באמצעות 2 כפות ערמות של הבלילה לכל לחמניה ומרווח אותם 2 סנטימטרים זה מזה.
5
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות להחליף מדפים ואופים במשך כ -10 דקות נוספות, עד הלחמניות הן חום זהוב המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מיד להעביר את הלחמניות מתלה תיל ולתת מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה