מאפינס אוכמניות בהירים
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו מאפינס אוכמניות בהירים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 סועדים . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם סוכר שווה ערך לתחליף סוכר, מלח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה אינו מצוין כל כך. מתכונים דומים: כיכר לחם אוכמניות עם סירופ אוכמניות , מאפינס שטרויזל אוכמניות בננה ומאפינס קוקוס אוכמניות .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים מרגרינה ותחליף סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מוסיפים דבש ווניל.
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הביצים לסירוגין עם החלב, תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. קפלו בעדינות פנימה את האוכמניות.
צפו את תבניות המאפינס בספריי שמן או רפדו אותן בתבניות נייר; מלאו אותן עד שלושה רבעים מבלילה.
אפו בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. קררו במשך 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון.