מאפינס דלעת בסיסיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס דלעת בסיסית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 236 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מאפינס תירס חלב בסיסי, פאי דלעת בסיסי, ו מאפינס דלעת ללא ביצים, איך להכין מאפינס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. אתה תהיה הפחתת החום כאשר אתה שם את המאפינס, אבל עבור המתכון הזה אתה מתחיל אותם בתנור חם.קו 12 כוסות מאפינס עם נייר liners.In קערה קטנה, לערבב יחד את הקמח, סוכר וקינמון.
מוסיפים את החמאה וחותכים אותה עם האצבעות או מזלג עד מתפורר. לשים במקרר עד מוכן use.In קערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון ופאי דלעת spice.In קערת ערבוב, לטאטא יחד את הביצים, סוכר, סוכר חום, דלעת, שמן ותמצית וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הדלעת ומערבבים עם כפית ערבוב עד מעורבב.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 12 כוסות מאפין.
הסר ציפוי מהמקרר ולהתפורר מעל מאפינס, הפצת באופן שווה.שים מאפינס על המדף המרכזי בתנור החם. סגור את הדלת.להפחית את החום ל 350 מעלות F. ואופים במשך 25 דקות.