מאפינס דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס דלעת. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סודה לשתיה, חלב חמאה דל שומן, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מאפינס דלעת ללא ביצים, איך להכין מאפינס דלעת, מאפינס דלעת שוקולד עם זיגוג דלעת מתובל, ו מאפינס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל מחבת מאפין 12 כוס עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, ציפורן, אגוז מוסקט.
בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר, מולסה, שמן ביצה 1 עד בשילוב.
מוסיפים את הביצה השנייה ומקציפים היטב.
לטאטא בתערובת הקמח ב 2 קבוצות, לסירוגין עם החמאה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מאפין מוכן ומפזרים עם זרעי דלעת. הקש על המחבת על הדלפק כמה פעמים כדי להסיר כל בועות אוויר.
אופים במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז 1 של המאפינס יוצא נקי.
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 15 דקות. תריץ סכין סביב המאפינס כדי לשחרר אותם ולהתיר אותם. מגניב לגמרי על המדף.