מאפינס מלית לחם תירס עם חזיר ומרווה
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו מאפינס מלית לחם תירס עם חזיר ומרווה, מאפינס מלית לחם תירס עם חזיר ומרווה, מ ' בון Appétit, ו מלית מרווה ולחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות שנים עשר כוסות מאפין nonstick 1/3 כוס. מחלקים קוביות לחם תירס וקוביות לחם לבן בין 2 גליונות אפייה. יבש מעט בתנור, כ 5 דקות. מגניב.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
להוסיף כרישה וסלרי; לבשל עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מוסיפים בשר חזיר; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים את כל עשבי תיבול, 1 כפית מלח גס, ו 1 כפית פלפל; מערבבים כדי להתמזג.
מוסיפים תערובת ירקות ללחם; לזרוק.
מוסיפים ביצים ומרק; לזרוק.
בואו לעמוד 5 דקות; לזרוק שוב. כפית על תערובת מילוי כוס 1/2 לתוך כל כוס מאפין. לחץ כדי קומפקטי. תלולית על 1/2 כוס הנותרים מלית תערובת על מלית בכל כוס מאפין, לחיצה להחזיק צורה.
אופים מאפינס עד הזהב, על 22 דקות. מגניב במחבת 15 דקות. שימוש בסכין פלסטיק קטנה, לשחרר מאפינס.
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. Rewarm נחשף במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, או מכוסה באופן רופף בנייר כסף בתנור 177°, כ 15 דקות.