קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מאפינס מלית לחם תירס עם חזיר ומרווה

מאפינס מלית לחם תירס עם חזיר ומרווה
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו מאפינס מלית לחם תירס עם חזיר ומרווה, מאפינס מלית לחם תירס עם חזיר ומרווה, מ ' בון Appétit, ו מלית מרווה ולחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות שנים עשר כוסות מאפין nonstick 1/3 כוס. מחלקים קוביות לחם תירס וקוביות לחם לבן בין 2 גליונות אפייה. יבש מעט בתנור, כ 5 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להוסיף כרישה וסלרי; לבשל עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים בשר חזיר; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מוסיפים את כל עשבי תיבול, 1 כפית מלח גס, ו 1 כפית פלפל; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מוסיפים תערובת ירקות ללחם; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מוסיפים ביצים ומרק; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
בואו לעמוד 5 דקות; לזרוק שוב. כפית על תערובת מילוי כוס 1/2 לתוך כל כוס מאפין. לחץ כדי קומפקטי. תלולית על 1/2 כוס הנותרים מלית תערובת על מלית בכל כוס מאפין, לחיצה להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
10
אופים מאפינס עד הזהב, על 22 דקות. מגניב במחבת 15 דקות. שימוש בסכין פלסטיק קטנה, לשחרר מאפינס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
העברה לrack; מגניב.
12
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. Rewarm נחשף במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, או מכוסה באופן רופף בנייר כסף בתנור 177°, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.