קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות25
ציון בריאות5
מגזין

מאפי דלעת ושומר

מאפי דלעת ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל דלעת ומאפי שומר. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 110 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם נורה שומר, סלטה ריקוטה, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מאפים מלאים בדלעת, פטיאן ומאפי דלעת, ו דלעת שוקולד צ'יפס מאפים.

הוראות

1
קוצצים 1/2 כוס בריכות שומר ושמורה, ולאחר מכן להסיר גבעולים ואת השכבה החיצונית קשה מן הנורה. חצי נורה באח על חורים גדולים של פומפיה 4 צדדית.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
2
חום 1/3 כוס שמן זית במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא עישון בצל sauté, ערבוב, עד התרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים דלעת ושומר מגורד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות חומות, עד ירקות רכים, על 12 דקות. מערבבים ב bulgur ו צ ' ילה פתיתים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בורגולבורגול
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4
מוסיפים שברי שומר ונענע, ואז מסירים מחום ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
בואו לעמוד 15 דקות. מערבבים בגבינות ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1
שמירה על הסדינים הנותרים מכוסה, מברשת 1 גיליון האביב רול בקלילות עם קצת שמן זעפרן ומניחים דל 2 כפות מילוי 1 אינץ ' מקצה הקרוב אליך. טופס מילוי לתוך יומן, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל צד. מקפלים את החלק התחתון של הסדין על מילוי, ואז לקפל בצדדים. רול רופף ממך כדי ליצור גליל, מברשת קצה העליון עם ביצה לבן, ולחץ לאטום. לכופף את הגליל לצורת פרסה. הפוך מאפים יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
מחממים מספיק זעפרן ושמני זית למדוד 3/4 אינץ 'במחבת כבדה 12 אינץ' מעל חום בינוני גבוה עד מדחום עמוק שומן רושם 350°f. מאפים מטגנים 2 או 3 בכל פעם, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהחזיר שמנים ל 350°f בין קבוצות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה.
2
בואו מגניב, וצינה, מכוסה. חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.