קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה
אם יש לכם פילה על דג שחור, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
טפטוף 1 כף השמן לתחתית גיליון אפייה. לסדר את פילה דגים, עור בצד למטה, במחבת. לתבל את הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל. קרע את עלי המרווה לחתיכות קטנות ומפזר על הדגים. מפזרים את הזיתים למעלה ומסביב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטפטף את הדגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים פשוט אטומים. 8 עד 10 דקות. לסחוט את מיץ הלימון על הדגים ולאבק את הפילה עם טורקית (Urfa) או פלפל חלב. לסיים עם רסס קל של שמן טוב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף