מבשלים את הספר: עוגיות פרג אגוזי לוז
לבשל את הספר: עוגיות פרג אגוזי לוז הוא טבעוני קינוח. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 64 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר מגורען, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרג עוגת זרע & דומדמניות תיקון קוק ספר בגידה, מבשלים את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, ו מבשלים את הספר: עוגת זרעי סלק.
הוראות
מערבבים את החומרים היבשים: מודדים את הקמח, פרג ומלח לקערה ומקציפים לשלב.
שמנת החמאה והסוכר ולהוסיף את הוניל: באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות את החמאה והסוכר יחד במהירות בינונית עד חלקה מאוד, על 3 דקות.
מוסיף את הוניל, ואז להפחית את מהירות המיקסר לנמוך.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים רק עד שהם נעלמים לתוך הבצק. מקפלים את אגוזי לוז עם מרית חסון.
צורה וצינה את הבצק: לעצב את הבצק לשני יומני 2 אינץ ' בקוטר, ואז להירגע לפחות 2 שעות ועד 3 ימים (או להקפיא עד 3 חודשים).
חותכים ואופים את העוגיות: מחממים התנור ל 163°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. חותכים את העוגיות 1/4 עד 1/2 אינץ 'עבה ומניחים אותם על 1 אינץ' זה מזה, ב 3 על 4 שורות, על המחבתות מוכן.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, סיבוב המחבתות באמצע זמן האפייה. העוגיות צריכות להיות מוצקות למגע.