קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

מבשלים את הספר: קורמה כבש ברוטב שקדים-זעפרן

מבשלים את הספר: קורמה כבש ברוטב שקדים-זעפרן
המתכון לבשל את הספר: כבש קורמן ברוטב שקדים-זעפרן מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 872 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמן canolan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. נסו מבשלים את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש, לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, ו Cook the Book: Saffron-Cardam Macaroons (מתכונים דומים).

הוראות

1
Soak the almonds in 1/2 cup boiling water for 2 hours.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2
Put the almonds, their soaking liquid, the ginger, and garlic into a blender and blend until smooth. 
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
Pour the oil into a medium pan and set over medium-high heat. When hot, add the cinnamon, cardamom, cloves, and bay leaves and stir-fry them for 5 seconds. Put in half the meat and brown on all sides.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
Remove the meat with tongs and put in a bowl. Brown the remaining meat the same way. Now return the first batch of browned meat to the pan.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
Pour in the paste from the blender.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
Add the cayenne, salt, and saffron. Stir and bring to a simmer. Cover, turn heat to low, and simmer gently for 60 to 75 minutes or until the meat is tender.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
זעפרןזעפרן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
7
Add the cream and cook on medium-high heat for a few minutes so the sauce thickens.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, and Riesling are great choices for Asian. The best wine for Asian food depends on the cuisine and dish - of course - but these acidic whites pair with a number of traditional meals, spicy or not. The Gabrielskloof Chenin Blanc with a 4.4 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 20 dollars per bottle.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.