המתכון לבשל את הספר: כבש קורמן ברוטב שקדים-זעפרן מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 872 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמן canolan, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. נסו מבשלים את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש, לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, ו Cook the Book: Saffron-Cardam Macaroons (מתכונים דומים).
הוראות
1
Soak the almonds in 1/2 cup boiling water for 2 hours.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
Put the almonds, their soaking liquid, the ginger, and garlic into a blender and blend until smooth.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
Pour the oil into a medium pan and set over medium-high heat. When hot, add the cinnamon, cardamom, cloves, and bay leaves and stir-fry them for 5 seconds. Put in half the meat and brown on all sides.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Remove the meat with tongs and put in a bowl. Brown the remaining meat the same way. Now return the first batch of browned meat to the pan.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
Pour in the paste from the blender.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
Add the cayenne, salt, and saffron. Stir and bring to a simmer. Cover, turn heat to low, and simmer gently for 60 to 75 minutes or until the meat is tender.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרן
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
Add the cream and cook on medium-high heat for a few minutes so the sauce thickens.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, and Riesling are great choices for Asian. The best wine for Asian food depends on the cuisine and dish - of course - but these acidic whites pair with a number of traditional meals, spicy or not. The Gabrielskloof Chenin Blanc with a 4.4 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 20 dollars per bottle.