קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות28
מגזין

מבשלים את הספר: Bourekas גבינה

מבשלים את הספר: Bourekas גבינה
גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, עמילן תירס, אונקיות בצק בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מק וגבינה עם Soubise, מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מקציפים את כל החומרים למילוי עד חלקה.
3
מגלגלים את הבצק לתוך 1/4 אינץ '(1/2 ס " מ) גיליון עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
4
חותכים לריבועים 5 אינץ '(12 ס " מ). שים כף אחת של המילוי במרכז כל ריבוע, לקפל באלכסון כדי ליצור משולש ולצבוט את הקצוות יחד. מסדרים את הבורקות עם מספיק מקום ביניהם על מגש מרופד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מברשת את המשולשים עם ביצה מוכה ומפזרים זרעי שומשום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
6
אופים במשך כ 30 דקות עד הבורקות הם זהובים ושמנמנים וריח טעים.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה