מאהי-מאי עם סלט כרוב לימון ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, כרוב נאפה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, ו Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי.
הוראות
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן. מביאים רוטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף 1 1/2 כפיות מים קורנפלור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים לרוטב ומרתיחים עד שהתערובת מתעבה, בערך 1 דקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. מחלקים רוטב בין 6 קערות קטנות; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. לעשות קדימה מרינדה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
עלים נפרדים מכרוב. מבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד נבול, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז; טפיחה יבשה. קוצצים דק.
3
מערבבים כרוב, אורז, בצל ירוק, ו 3/4 כוס panko; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מקום הנותרים 1 1/4 כוסות panko על הצלחת. מדוד כף גדושה של תערובת אורז; לחץ יחד בחוזקה כדי ליצור כדור, ואז לשטח מעט לתוך דיסק. לחץ על דיסק לתוך פאנקו כדי מעיל. חזור עם נשאר תערובת אורז. כיסוי וצינה 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אפונה גויה®
5
מניחים דגים בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
6
יוצקים מרינדה על דגים וצינה לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הוסף מספיק שמן צמחי למחבת בינונית כבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שמן חום עד 191°. עובד בקבוצות, מטגנים פריטרים אורז עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
דַק-
10
מעבירים כיסונים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
11
חום גדול ovenproof לא מקל מחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים דגים עם המרינדה עדיין נצמדים על פני השטח ומבשלים דגים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
13
להעביר מחבת לתנור ודגים צלויים עד אטום רק במרכז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מניחים ג ' יקמה matchsticks ו נבטי אפונה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נבטים
Jicama
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
יוצקים מספיק רוטב עשב לימון מעל המעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט כרוב בין 6 צלחות, הרכבה סלט במרכז. סדר דגים על גבי סלט כרוב על כל צלחת. מחלקים כיסויי אורז בין צלחות ומגישים עם רוטב וייטנאמי לצד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.