קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

מהי-מהי עם סלט כרוב לימון ואורז מטוגן

מהי-מהי עם סלט כרוב לימון ואורז מטוגן
מאהי-מאי עם סלט כרוב לימון ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, כרוב נאפה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, ו Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי.

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן. מביאים רוטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
להקציף 1 1/2 כפיות מים קורנפלור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים לרוטב ומרתיחים עד שהתערובת מתעבה, בערך 1 דקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. מחלקים רוטב בין 6 קערות קטנות; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. לעשות קדימה מרינדה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
עלים נפרדים מכרוב. מבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד נבול, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ניקוז; טפיחה יבשה. קוצצים דק.
3
מערבבים כרוב, אורז, בצל ירוק, ו 3/4 כוס panko; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מקום הנותרים 1 1/4 כוסות panko על הצלחת. מדוד כף גדושה של תערובת אורז; לחץ יחד בחוזקה כדי ליצור כדור, ואז לשטח מעט לתוך דיסק. לחץ על דיסק לתוך פאנקו כדי מעיל. חזור עם נשאר תערובת אורז. כיסוי וצינה 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מניחים דגים בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6
יוצקים מרינדה על דגים וצינה לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
הוסף מספיק שמן צמחי למחבת בינונית כבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
שמן חום עד 191°. עובד בקבוצות, מטגנים פריטרים אורז עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
10
מעבירים כיסונים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
חום גדול ovenproof לא מקל מחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
מוסיפים דגים עם המרינדה עדיין נצמדים על פני השטח ומבשלים דגים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
להעביר מחבת לתנור ודגים צלויים עד אטום רק במרכז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
14
מניחים ג ' יקמה matchsticks ו נבטי אפונה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
JicamaJicama
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
15
יוצקים מספיק רוטב עשב לימון מעל המעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט כרוב בין 6 צלחות, הרכבה סלט במרכז. סדר דגים על גבי סלט כרוב על כל צלחת. מחלקים כיסויי אורז בין צלחות ומגישים עם רוטב וייטנאמי לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
אליקסיר גאליקסיר ג
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז מבושל בינוני גרגר (כגון אורז סושי), מקורראורז מבושל בינוני גרגר (כגון אורז סושי), מקורר2חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב ניצני אפונהכרוב ניצני אפונה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץ (כ -6)בצל ירוק קצוץ (כ -6)1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה מעושנת ספרדית מתוקה או פפריקה הונגרית מתוקהפפריקה מעושנת ספרדית מתוקה או פפריקה הונגרית מתוקה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקולף jicama, לחתוך לחתיכות בגודל matchstickמקולף jicama, לחתוך לחתיכות בגודל matchstick23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עשב לימון טחוןעשב לימון טחון2חתיכות טופי הית' ברעשב לימון טחוןעשב לימון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1קילוגרםפילה מהי-מהיפילה מהי-מהי142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 ראש כרוב נאפה1/4 ראש כרוב נאפה12 כפיות אבקת שוםאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפאנקו (פירורי לחם יפניים), מחולקפאנקו (פירורי לחם יפניים), מחולק1חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף12 כפיות אבקת שוםבצל אדום טחוןבצל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםטחון תאילנדית צ'ילה או סראנו צ' ילהטחון תאילנדית צ'ילה או סראנו צ' ילה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות4חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ אורז unseasonedחומץ אורז unseasoned1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים6שרימפס וורידיםשמן צמחי (לטיגון)שמן צמחי (לטיגון)2חתיכות טופי הית' ברפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.