קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

מהי-מהי עם סלט כרוב לימון ואורז מטוגן

מהי-מהי עם סלט כרוב לימון ואורז מטוגן
מאהי-מאי עם סלט כרוב לימון ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, כרוב נאפה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, ו Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי.

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן. מביאים רוטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף 1 1/2 כפיות מים קורנפלור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים לרוטב ומרתיחים עד שהתערובת מתעבה, בערך 1 דקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. מחלקים רוטב בין 6 קערות קטנות; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. לעשות קדימה מרינדה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
עלים נפרדים מכרוב. מבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד נבול, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז; טפיחה יבשה. קוצצים דק.
3
מערבבים כרוב, אורז, בצל ירוק, ו 3/4 כוס panko; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מקום הנותרים 1 1/4 כוסות panko על הצלחת. מדוד כף גדושה של תערובת אורז; לחץ יחד בחוזקה כדי ליצור כדור, ואז לשטח מעט לתוך דיסק. לחץ על דיסק לתוך פאנקו כדי מעיל. חזור עם נשאר תערובת אורז. כיסוי וצינה 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מניחים דגים בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6
יוצקים מרינדה על דגים וצינה לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הוסף מספיק שמן צמחי למחבת בינונית כבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שמן חום עד 191°. עובד בקבוצות, מטגנים פריטרים אורז עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
10
מעבירים כיסונים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
חום גדול ovenproof לא מקל מחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים דגים עם המרינדה עדיין נצמדים על פני השטח ומבשלים דגים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
להעביר מחבת לתנור ודגים צלויים עד אטום רק במרכז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מניחים ג ' יקמה matchsticks ו נבטי אפונה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
JicamaJicama
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
יוצקים מספיק רוטב עשב לימון מעל המעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט כרוב בין 6 צלחות, הרכבה סלט במרכז. סדר דגים על גבי סלט כרוב על כל צלחת. מחלקים כיסויי אורז בין צלחות ומגישים עם רוטב וייטנאמי לצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אליקסיר גאליקסיר ג
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז מבושל בינוני גרגר (כגון אורז סושי), מקורראורז מבושל בינוני גרגר (כגון אורז סושי), מקורר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אפונה קפואהאפונה קפואה113פלפל האבנרוכרוב ניצני אפונהכרוב ניצני אפונה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץ (כ -6)בצל ירוק קצוץ (כ -6)1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה מעושנת ספרדית מתוקה או פפריקה הונגרית מתוקהפפריקה מעושנת ספרדית מתוקה או פפריקה הונגרית מתוקה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקולף jicama, לחתוך לחתיכות בגודל matchstickמקולף jicama, לחתוך לחתיכות בגודל matchstick2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםעשב לימון טחוןעשב לימון טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עשב לימון טחוןעשב לימון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1קילוגרםפילה מהי-מהיפילה מהי-מהי142פלפל האבנרו1/4 ראש כרוב נאפה1/4 ראש כרוב נאפה1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפאנקו (פירורי לחם יפניים), מחולקפאנקו (פירורי לחם יפניים), מחולק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף1גבינת פרמזן מגוררתבצל אדום טחוןבצל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםטחון תאילנדית צ'ילה או סראנו צ' ילהטחון תאילנדית צ'ילה או סראנו צ' ילה2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה6קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ אורז unseasonedחומץ אורז unseasoned1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים6קצת קישואים קצוציםשמן צמחי (לטיגון)שמן צמחי (לטיגון)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.