מאהי-מאי עם סלט כרוב לימון ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, כרוב נאפה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, ו Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי.
הוראות
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן. מביאים רוטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
להקציף 1 1/2 כפיות מים קורנפלור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים לרוטב ומרתיחים עד שהתערובת מתעבה, בערך 1 דקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. מחלקים רוטב בין 6 קערות קטנות; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. לעשות קדימה מרינדה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
עלים נפרדים מכרוב. מבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד נבול, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
ניקוז; טפיחה יבשה. קוצצים דק.
3
מערבבים כרוב, אורז, בצל ירוק, ו 3/4 כוס panko; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מקום הנותרים 1 1/4 כוסות panko על הצלחת. מדוד כף גדושה של תערובת אורז; לחץ יחד בחוזקה כדי ליצור כדור, ואז לשטח מעט לתוך דיסק. לחץ על דיסק לתוך פאנקו כדי מעיל. חזור עם נשאר תערובת אורז. כיסוי וצינה 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
חום גדול ovenproof לא מקל מחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
מוסיפים דגים עם המרינדה עדיין נצמדים על פני השטח ומבשלים דגים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
13
להעביר מחבת לתנור ודגים צלויים עד אטום רק במרכז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
14
מניחים ג ' יקמה matchsticks ו נבטי אפונה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נבטים
Jicama
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
15
יוצקים מספיק רוטב עשב לימון מעל המעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט כרוב בין 6 צלחות, הרכבה סלט במרכז. סדר דגים על גבי סלט כרוב על כל צלחת. מחלקים כיסויי אורז בין צלחות ומגישים עם רוטב וייטנאמי לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.