הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Sopa de Mondongo Colombiano, מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר), ו מרק מעיים (Ciorba de Burta) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את מעיים עם מים חמים לשפשף עם מיץ לימון. בסיר גדול לשלב את מעיים, סודה לשתייה, ומספיק מים כדי לכסות את מעיים על ידי 2 אינץ'.מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעיים מכרז מאוד, על 1 1/2 עד 2 שעות או 45 דקות אם באמצעות סיר לחץ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אבוקדו האס מעוך קלות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
2
לנקז את מעיים ולזרוק את water.In סיר גדול, מניחים את מעיים מבושלים, בשר חזיר, צ ' וריסוס, עגבניות, בצל ירוק, שום, כמון ו achiote.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
Annatto
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות.מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים לאט. במשך כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את yuca, כוסברה ותפוחי אדמה. לבשל במשך 30 דקות יותר.מצקת לתוך קערות, ומקשטים עם כוסברה טרי טרי פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
סיד טריז
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קסבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקת
5
מגישים עם אורז לבן, אבוקדו, בננה ורוטב חריף (ají) בצד.